Uusimmat uutiset

 

Kilpailuihin ilmoittautuminen
 

Kilpailuihin ilmoittautumiset hoitaa pääsääntöisesti jokainen itse. Kilpailuihin ilmoittaudutaan Irma-järjestelmässä, josta löytyy myös SSL:n kilpailukalenteri. Jos ilmoittautumista ei voi tehdä itse, voi olla yhteyksissä Tarja Pääkköseen p. 040-5182295.

Kilpailuihin ei voi osallistua ilman lisenssiä. Aikuiset suunnistajat maksavat ja lunastavat lisenssinsä itse Suomisport-palvelussa www.suomisport.fi . Suomisportin rekisteröitymisen yhteydessä saat Sportti ID:n, mikä tulee tallentaa Irmaan omiin tietoihin. Vuonna 2019 vakuutuksellinen lisenssi maksaa 98 euroa ja ilman vakuutusta 38 euroa (yli 19- vuotiaat). Lasten vakuutuksellisen lisenssin Nuori Suunta -kortin maksaa seura (0-14 v.).

Suunnistajan vastuulla on se, että Irmassa suunnistajan tiedot ovat oikein. Tärkeää on muun muassa se, että Suomisportin Sportti ID ja emitin numero jolla kilpaillaan, on Irmassa oikein. Näin se tulee heti oikein kilpailuilmoittautumisiin.

Seura kannustaa osallistumaan kilpailuihin maksamalla kaikkien jäsenten osallistumismaksut edustaessaan Karjaan Uraa.

Seura osallistuu viesteihin, kuten Jukolan ja Venlojen viestiin sekä syksyllä järjestettävään Halikko-viestiin. Muita viestejä ovat keväällä järjestettävä Finn-Spring sekä aluemestaruus ja SM-viestit syksyllä. Joukkueet kootaan ja juoksujärjestykset laaditaan suunnistusjaoston toimesta. Jos haluat mukaan viesteihin, ole yhteydessä suunnistusjaoston jäseniin.