Uusimmat uutiset

22.02.2019

Suunnistuskoulu aikuisille sisältää teoriaopetuksen torstaina 25.4. ja 2.5. klo 18-20 Axxellin tiloissa, Ratakatu 75. Teoriapäivinä kahvitarjoilu. Tämän jälkeen on kaksi ohjattua maastokäyntiä pienryhmissä Karjaan Uran Maanantairasteilla 6.5. ja 13.5. Osallistumismaksu on 20 e/henkilö. Tervetuloa mukaan mukavan harrastuksen pariin!

Orienteringsskola för vuxna innehåller teorikvällar torsdagarna 25.4. och 2.5. kl 18-20 i Axxell, Bangatan 75. Kaffebjudning teoridagarna. Efter detta blir det två handledda orienteringar i terrängen i smågrupper på Karis Uras Måndagsorienteringar 6.5. och 13.5. Deltagaravgiften 20 e/pers. Välkommen med till denna trevlig hobby!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot. Anmälningar och tilläggsinfo Regina Kalenius 044-989 3531 tai/eller Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  

 


22.02.2019

on julkaistu


17.02.2019

- viikonloppuleiri 10.-12.5.

- suunnistusleiri 10.-13.6. 

Ilmoittautumiset Marja-Liisalle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  tai 045-2063324


04.02.2019

Tuttuun tapaan Markku Lehto pitää Maanantai-rastien ratamestareille ratasuunnittelukoulutusta Axxellissa. Kaikki ratamestarit ja muut asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita. Kahvitarjoilu


 

Ratamestarin ennakko
 

Karjaa –rastit 2018 Snappertunan huippumaastoissa

Talven ote jatkui tänä vuonna vahvana lähes huhtikuun puoliväliin saakka. Niinpä kevään avauskisa, vaativaksi ennakoitu Billnäsin keskimatka jäi pitämättä. Huippumaastoista ja vaativista radoista pitävät entusiastit uhkasivat jäädä ilman mieliherkkuaan.

Kilpailumaastoa on kuitenkin loppukevään aikana laajennettu koillisen suuntaan siten, että kilpailuhakemuksessa vaadittu vaadittu pitkän matkan kisa on voitu onnistuneesti toteuttaa. Miesten pääsarjan 12,5 kilometrin rata kiertelee aluetta hallitsevan kolmen pienipiirteisen, mutta jyrkähkörinteisen mäen kupeilla ja päällystöillä. Maastoalueen keskitienoot tarjoavat puolestaan vauhdinpidosta nauttiville länsi-uusimaalaisittain puistomaisia laakeita avokallioalueita.

Karjaa –rastit juostaan talousmetsässä. Niinpä talven ja kesän aikana on maastoon ilmaantunut joitakin hakkuita. Ne näkyvät kartalla pystyvihreänä ja hakkuun keltaisena. Suurempaa haittaa niistä ei luultavasti ole, mutta tilapäistä harmittelun aihetta ehkä vähän.

Kartan pienipiirteisimmästä osasta pääsevät nautiskelemaan lähes kaikki sarjat. Kilpailukeskus sijaitsee kevääksi suunnitellulla paikalla, komean maatalon kauniissa pihapiirissä. Matkaa paikoitusalueelta tapahtumapaikalle on siedettävä vajaa kilometri ja lähtöihin parisen sataa metriä.

Markku Lehto

Ratamestariryhmän johtaja

Kilpailukartan laatija

Karjaan Ura