Uusimmat uutiset

30.07.2018
Raaseporin linnalla lauantaina 1.9.2018. Ota omat retkieväät mukaan, seuran puolesta tarjolla kahvia ja muuta juotavaa. Tervetuloa kaikki mukaan ! 
Ohjelma
klo 10 
Kokoontuminen Raaseporin linnan edustalla
klo 10.30-11.30 
Raaseporin linnan opastettu kierros
klo 11.30 -13
Eväiden syöntiä ja seurustelua
klo 13-15         
Linnarastit -suunnistus (kaksi ratapituutta)
 

17.07.2018

on kaikille osallistujille ilmainen. Tällä haluamme osaltamme tuoda esille Karjaan Uran 110-vuotista seurataivalta kaikille suunnistajille. Ota tilaisuudesta kiinni ja katsotaan kuinka lähelle pääsemme 110 osallistujaa!


14.05.2018

 Maanantairasteilla suunnistus opastusta  klo 17.00 alkaen

- 6.8. Fagervik

- 16.8. kaupunkisprintti Kiila

- 27.8. Svedja


 

Ratamestarin ennakko
 

Karjaa –rastit 2018 Snappertunan huippumaastoissa

Talven ote jatkui tänä vuonna vahvana lähes huhtikuun puoliväliin saakka. Niinpä kevään avauskisa, vaativaksi ennakoitu Billnäsin keskimatka jäi pitämättä. Huippumaastoista ja vaativista radoista pitävät entusiastit uhkasivat jäädä ilman mieliherkkuaan.

Kilpailumaastoa on kuitenkin loppukevään aikana laajennettu koillisen suuntaan siten, että kilpailuhakemuksessa vaadittu vaadittu pitkän matkan kisa on voitu onnistuneesti toteuttaa. Miesten pääsarjan 12,5 kilometrin rata kiertelee aluetta hallitsevan kolmen pienipiirteisen, mutta jyrkähkörinteisen mäen kupeilla ja päällystöillä. Maastoalueen keskitienoot tarjoavat puolestaan vauhdinpidosta nauttiville länsi-uusimaalaisittain puistomaisia laakeita avokallioalueita.

Karjaa –rastit juostaan talousmetsässä. Niinpä talven ja kesän aikana on maastoon ilmaantunut joitakin hakkuita. Ne näkyvät kartalla pystyvihreänä ja hakkuun keltaisena. Suurempaa haittaa niistä ei luultavasti ole, mutta tilapäistä harmittelun aihetta ehkä vähän.

Kartan pienipiirteisimmästä osasta pääsevät nautiskelemaan lähes kaikki sarjat. Kilpailukeskus sijaitsee kevääksi suunnitellulla paikalla, komean maatalon kauniissa pihapiirissä. Matkaa paikoitusalueelta tapahtumapaikalle on siedettävä vajaa kilometri ja lähtöihin parisen sataa metriä.

Markku Lehto

Ratamestariryhmän johtaja

Kilpailukartan laatija

Karjaan Ura