Karjaan Ura tarjoaa 3.4.2021 alkaen mahdollisuuden omatoimiseen suunnistusharjoitukseen koronarajoitusten puitteissa. Omatoimiset harjoitukset jatkuvat näillä näkymin toukokuun loppuun. Normaalit Maanantairastit alkavat, kun koronarajoitukset niin sallivat. Seuraa kotisivujamme (www.karjaanura.net), tiedotamme muutoksista siellä. 

Tarjolla on joka viikko uusi kaikki rastit kartta, josta suunnittelet itsellesi sopivan lenkin. Kartat ovat lähtöpaikassa olevassa karttalaatikossa. Linkki karttalaatikon sijaintiin löydät Maanantairastitaulukosta kotisivuilla. Voit hakea kartan koko viikon aikana maanantaista sunnuntaihin. Poikkeuksena ensimmäinen jakso, jolloin kartat ovat saatavilla jo lauantaista 3.4. alkaen.
Muista desinfioida kädet ennen kuin kosket karttalaatikkoon!
Muista täyttää yhteystietosi osallistujalistalle! Tämä on tärkeää koska tilastoimme osallistujamäärät jokaisessa harjoituksessa ja seuraamme maksuja.

Karttamaksu on 7 €/kpl seuran ulkopuolisilta. Maksa karttamaksu MobilePaylla (saaja 71514 Karjaan-Karis URA), ePassilla (Karjaan URA) tai Karjaan Uran tilille FI97 4055 8740 0058 13 ja kirjoita viestikenttään oma nimesi ja kartan nimi. Kaikki alle 18-vuotiaat sekä seuran jäsenet saavat kartan ilmaiseksi.

Lähtökolmio on merkitty rastilipulla, jossa on K-kirjain. Rastit ovat merkitty rastilipuilla, rastilipussa ei ole koodia. Rastimääritteet ovat kartassa. Jos huomaat, että rastilippu on pudonnut tai kadonnut, ilmoita siitä ratamestarille. Ilmoita ratamestarille myös, mikäli kartat ovat loppumassa, näin pystytään viemään lisää karttoja seuraaville suunnistajille.

Harjoitukset eivät näin korona-aikaan ole tarkoitettu ihmisten tapaamiseen tai yhdessäoloon, eivätkä nämä ole yleisötilaisuuksia, vaan mahdollisuuksia omatoimiseen, terveysturvalliseen liikuntaan ulkona luonnossa ilman oman lähipiirin ulkopuolisia sosiaalisia kontakteja. Koronatartunnan välttämiseksi myöskään kimppakyydit eivät ole suositeltavia.

Jokainen suunnistaa omalla vastuulla!
Seuraa viranomaisten ohjeita, rajoituksia ja suosituksia!
Vältä lähikontakteja!
Muista, että paikoitus ei saa häiritä muuta liikennettä eikä tapahtua yksityisellä piha-alueella tai yksityisellä tiellä muualla kuin erikseen merkityssä paikassa!