Tervetuloa mukaan vaellus-, grillaus- ja saunaretkelle sunnuntaina 29.10 klo 10.00 Kvarnträsketin luontopolulle Ovanmalmissa, Tenholassa.

Hinta 5,-/henkilö (ruokapalkkio), maksetaan suunnistusjaoston tilille FI97 4055 8740 0058 13, viesti ”Ovanmalm-vaellus”.

Ilmoittautuminen viimeistään 23.10 Tinalle (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.), ilmoita samalla myös mahdolliset erikoisruokavaliot/allergiat. Retken kesto noin 6 tuntia.

Tapaamme Björnbackantien p-paikalla klo 10.00. Sopikaa kimppakyydeistä, p-paikkoja on rajoitetusti. Kävellään yhdessä Långträsketin laavulle, jonne jätetään tavarat. Sen jälkeen kävellään yhdessä Långträsketin ympäri. Mennään myös alas Mossbergetin rotkoon. Siellä saamme hetken hiljentyä maagisen rotkon vihreässä syleilyssä Reginan johdolla. Sen jälkeen kierrämme takaisin laavulle, jossa tehdään yhdessä lounasta avotulella.

On myös mahdollista kokea Vigu-saunan ihanat löylyt, sauna lämmitetään halukkaille. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus, joten ota uikkarit ja pyyheliina mukaan. Löytyy myös mahdollisuus pulahtaa järveen.

Kaipaatko lisätietoja, kysy Tinalta (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 0407194029).
Kaikki mukaan nauttimaan syksyn raikkaasta ilmasta mukavassa seurassa!
Tina & Regina