Maanantairastien yhteydessä 19.9. Snappertunassa on tarjolla myös yösuunnistusmahdollisuus.

Yösuunnistuksen lähdöt klo 20-20:30. Rasteilla ei ole heijastimia. Tapahtumassa on tarjolla pukeutumistila Snappertunan koulun liikuntahallissa. Tämä on Karjaan Uran Maanantairastien ainoa yösuunnistusmahdollisuus tänä syksynä, joten tulkaahan kokeilemaan.

Snappertunassa myös normaalit maanantairastit, lähdöt klo 17-18:30.

Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen.

Järjestämme torstaina 15.9. klo 18 lähisuunnistusharjoitukset Köpskogin kartalla SportIdent-leimasimilla.

Lähtö Forsbyntien ja Planeettatien risteyksen lähettyviltä. Rata on helppo, joten se soveltuu suunnistusharjoituksena myös ihan aloittelijoille niin lapsille kuin aikuisille. Kokeneemmat saavat tästä hyvän vauhtiharjoituksen ja samalla tarjoutuu mahdollisuus testata SportIdent-leimausjärjestelmää.

Et tarvitse mukaan omaa leimasinkorttia vaan saat seuralta lainaksi SportIdent-leimasinkortin harjoituksen ajaksi.

Tiedustelut Marja-Liisa Lehto p. 045 206 3324

 

Vi ordnar en närorienteringsträning på torsdag 15.9 kl.18 på Köpskogs kartan med SportIdent-stämpling.

Start nära korsningen av Forsbyvägen och Planetvägen. Banan är lätt, så den passar som en orienteringsträning för nybörjare och såväl vuxna som barn. Mer erfarna kan göra en bra tempoträning och samtidigt ett ypperligt tillfälle att testa på SportIdent-stämplingssystemet.

Du behöver inget eget stämplingskort nutan du får låna ett SportIdent-kort av föreningen under träningen.

Förfrågningar Marja Liisa Lehto tfn. 045 206 3324

Kaikille avoimet ja ilmaiset Maanantairastit jatkuvat myös syyskuussa. Tervetuloa suunnistamaan!
Måndagsträningarna fortsätter utan avgift för alla hela september. Välkommen att orientera!

Syyskuun Maanantairastit / Måndagsträningar i september:

5.9. Telegrafberget-Konungsböle

12.9. Kultsuo

19.9. Snappertuna (myös yösuunnistus/även nattorientering)

26.9. Seudon

Snappertunan tavallisten iltarastien lähtö klo 17.00 - 18.30 ja yösuunnistuksen lähtö klo 20.00-20.30. Liikuntahallissa pukeutuminen.
I Snappertuna ordnar vi nattorientering med start kl. 20.00-20.30 förutom de vanliga Måndagsträningarna med start kl. 17.00-18.30. Omklädning i idrottshallen.

Kauden viimeiset omatoimirastit suunnistettiin 16.-21.8.2022 Bredängissä Kjullbölen kartalla. Kiitos kaikille omatoimirastien järjestelyissä mukana olleille sekä rasteille osallistuneille!

 

Maanantairastit jatkuvat normaalisti. Käy katsomassa tulevat suunnistuspaikat Maanantairastien sivuilta. Tervetuloa suunnistamaan!

  Karjaan Ura tarjosi jäsenilleen mahdollisuuden suorittaa Ensiapu 1 kurssin kevään 2022 aikana. Kurssille osallistui 15 henkilöä, joille jaettiin 19.7. Billnäsissä pidetyssä tilaisuudessa todistus/ensiapukortti. Kortti on voimassa kolme vuotta. Kurssin kouluttajana toimi Marja-Liisa Lehto.

Tapahtuma vietiin läpi onnistuneesti ja haluamme vielä kiittää kaikkia osallistujia, talkoolaisia ja yhteistyökumppaneita sekä antaa erityiskiitokset maanomistajille, jotka mahdollistivat kisakeskuksen Fagervikin kartanon ainutlaatuisessa historiallisessa miljöössä.

Kilpailun tulokset ja reittihärveli:

Tulokset / Resultat

 Jukola kisattiin jälleen 18.-19. kesäkuuta. Tällä kertaa kisaajat ja katsojat toivotti tervetulleeksi Lounis-Suomessa sijaitseva Mynämäki. Myös Karjaalta kisaan matkasi useampi joukkue niin lauantaina päivällä kisattuun Venlojen viestiin kuin yöllä suunnistettuun Jukolan viestiinkin. Maasto oli nopeakulkuista mutta ajoittain erittäin pienipiirteistä ja tarkuutta vaativaa.