Alustavat kilpailuohjeet (päivitetty 26.6.2020)

 

Kilpailuissa noudatetaan SSL:n kilpailusääntöjä ja Covid19-erikoisohjeita (kts. alla) sekä viranomaisten Covid19-ohjeita ja järjestäjien antamia ohjeita.

Kartta: 6-värinen, tulostekartta 6/2020, mittakaava 1:10 000 ja 1:7500 H/D45 alkaen ja H/D12-14, käyräväli 5 m, kartoitus Markku Lehto. Rastinmääritteet ovat vain kartassa.

Toimitsijat: Kilpailun johtaja: Marja-Liisa Lehto (puh. 045 2063324, marja-liisa.lehto(at)2me.fi) Tiedottaja: Tomas Björklöf  (puh. 044 0961211, bjorkloftomas(at)gmail.com). Ratamestariryhmän johtaja: Markku Lehto Valvoja: Klaus Vänttinen, Hiidenkiertäjät

Tuomarineuvosto: Aamupäivä: Puheenjohtaja: Raimo Laitinen HiKi Jäsenet: Björn- Erik Wickholm OK Raseborg ja Jorma Helin Rasti-Jyry Iltapäivä: Puheenjohtaja: Petri Savilahti Lynx Jäsenet: Marko Loukkalahti HiKi ja Jari Laitamäki MS Parma

Sarjat ja matkat:

H21A 6,6 km

H21C 3,2 km

H35 6,3 km

H40 5,4 km

H45 5,2 km

H50 4,7 km

H55 4,5 km

H60 4,4 km

H65 4,0 km

H70 3,3 km

H75 2,3 km

H80 2,0 km

H20 6,3 km

H18 5,4 km

H16 4,1 km

H14 2,0 km

H13 1,5 km

H12 1,2 km

 

D21A 5,8 km

D21C 1,8 km

D35 4,8 km

D40 4,0 km

D45 3,8 km

D50 3,6 km

D55 3,6 km

D60 2,2 km

D65 2,2 km

D70 2,0 km

D75 2,0 km

D20 4,8 km

D18 4,0 km

D16 3,5 km

D14 1,5 km

D13 1,2 km

D12 1,2 km

Lähtö: Matka lähtöön noin 950m. 

H/D55 ja vanhemmat: Ensimmäinen lähtö klo 10.00
H/D50 ja nuoremmat: Ensimmäinen lähtö klo 13.00

Emit-tarkistuslipukkeet ovat lähdössä. Kilpailunumerot ovat kilpailukeskuksessa (kts. kilpailukeskuskartta). Rastinmääritteet ovat painettu karttaan, ei irrallisia rastinmääritteitä. Lähtökarsinaan kutsutaan 4 min ennen omaa lähtöaikaa. Sarjat H/D14, H/D13, H/D12 saavat kartan 1 min ennen lähtöä. Lähdössä ei ole WC:tä.

Emit-vuokrakortit: Emit-kortin vuokra on 5 euroa, vain korttimaksu tai MobilePay. Emit-vuokrakortin lunastat kuuluttajateltasta. Kadonneesta tai vioittuneesta vuokrakortista peritään 90 euroa. Kilpailija on itse vastuussa siitä, että hänellä on lähtöpaikalla toimiva ja numeroltaan lähtöluettelon mukainen Emit-kortti. Tarkista Emit-kortin toimivuus kilpailukeskuksessa olevalla nollaleimasimella. Toimimaton Emit-kortti johtaa automaattisesti hylkäykseen. Mahdolliset Emit-muutokset normaalin ilmoitusajan jälkeen mutta ennen kisapäivää voi ilmoittaa sähköpostilla Risto Kiviselle (risto.kivinen(at)resultfellows.com). Emit-muutokset kilpailupäivänä tehdään kuuluttajateltassa.

Lähtöluettelo: julkaistaan ainoastaan seuran kotisivuilla www.karjaanura.net. Tarkista etukäteen oma kilpailunumerosi ja lähtöaikasi.

Maali: suljetaan klo 17.00. Kilpailussa on käytössä maalileimaus. Puuttuva maalileima johtaa hylkäämiseen. Viimeinen rasti on kaikilla sarjoilla yhteinen. Keskeyttäneet ilmoittautuvat maalissa tai juoksevat maaliin normaalisti.

Kilpailukeskuksessa: on ainoastaan take-away kahvilamyynti, Huom! vain korttimaksu ja MobilePay käytössä, WC, ensiapu, mallirasti ja 0-leimasin. Muita palveluita ei ole. Suunnistajan kauppa ja Pekka Sport ovat paikalla.

Tulokset: on nähtävillä ainoastaan Irmassa ja kotisivuilla. Väliajat: löytyvät ainoastaan sähköisessä muodossa kotisivuilta. Tulostaulua ei ole.

Palkinnot: arvotaan etukäteen kaikkien osallistujien kesken ja arvontatulos näkyy kotisivuilla. Palkinnon voi hakea palkintoteltasta kilpailukeskuksesta, palkintoja ei postiteta. Pääsarjojen H/D21A voittajat palkitaan lahjakortilla, joka postitetaan jälkikäteen. Voittajia pyydetään jättämään osoitetietonsa palkintotelttaan.

Opastus: Viitoitus alkaa Hyvinkää - Hanko tieltä 25 Snappertunan tien 1102 risteyksestä, ajoaika n. 20 min.

Navigointiosoite: Lövöntie 22, 10710 Snappertuna, Raasepori.

Paikoitus: Peltopaikoitus kilpailukeskuksessa. Varaa tasaraha 2 euroa, jonka laitat järjestäjien osoittamaan laatikkoonVaihtorahaa ei anneta!

Höstnäsin ja Lövöntiellä on viikonloppuisin runsaasti liikennettä (paljon kesämökkejä) sekä lähtöön meneviä kilpailijoita. Malttia ja varovaisuutta!

Asuntoautot ja -vaunut: Ilmoita etukäteen kilpailunjohtajalle sähköpostilla (marja-liisa.lehto(at)2me.fi), jos tulet asuntoautolla tai -vaunulla. Opastetaan omalle paikoitusalueelle kilpailukeskuksen läheisyydessä.

 

Hyvää kilpailuonnea kaikille!

Karjaan Ura

 

SSL:n Covid19-erikoisohjeet (19.5.2020)

Kaikessa toiminnassa on noudatettava viranomaismääräyksiä.

Koronatartuntojen välttämiseksi:

 • Jos itsellä tai läheisillä hengitystieoireita tai vastaavia, ei saa lähteä mukaan tapahtumiin
 • Autokuntiin mielellään vain saman perheen jäseniä huomioiden henkilöiden lähtöajat
 • Tapahtumaan osallistumattomien henkilöiden ei tulisi saapua tapahtumaan
 • Ei seurojen bussikuljetuksia
 • Ei pesupaikkaa
 • Ei tulostauluja
 • WC-tilojen pinnat on puhdistettava usein mielellään desinfioivalla puhdistusaineella
 • Jos halutaan myydä kahvila- tai ruokatuotteita, on muistettava, ettei saa tarjota mitään tilaa tuotteiden nauttimiseen. Ainoastaan tuotteiden myynti takeaway -tyyliin on mahdollista.
 • Lähtöpaikoilla oltava tilaa, myös lähtöpaikkojen ”minuuttikynnykset” väljiksi. Esim. 5 metrin välein 5 m leveät kynnykset. Pyrittävä järjestämään niin, etteivät kilpailijat joudu olemaan 1,5 metriä lähempänä toisiaan.
 • Lähtövälejä harvennettava, lähdöt esim. vähintään 2 minuutin välein. Tapahtumat venyvät, mutta turvallisuus lisääntyy.
 • Vapaiden lähtöaikojen käyttö varsinkin 35-vuotiaiden ja vanhempien sarjoissa on mahdollista. Tällöin lähtöpaikasta on kuitenkin tehtävä riittävän väljä, jotta lähtöä odottavilla on mahdollisuus säilyttää riittävä etäisyys toisiinsa.
 • Mahdollisuuksien mukaan voi jakaa osan sarjoista tapahtuviksi aamupäivällä ja osan iltapäivällä (esimerkki: vanhemmat sarjat aamupäivällä ja nuoremmat sarjat iltapäivällä)
 • Kilpailuohjeessa voidaan ohjeistaa toimimaan niin, että autosta siirrytään suoraan lähtöpaikalle ja maalista suoraan takaisin autolle.
 • Kaikki info, kilpailuohjeet, lähtöajat, tulokset ym. mahdollisuuksien mukaan vain netissä
 • Odotteluvaiheessa oleskelu väljästi, oltava paljon tilaa kisapaikoilla
 • Käsidesit maalissa esim. ennen kilpailukortin purkua
 • Kilpailutilanteessa: ei tönimisiä ym. ruuhkia leimatessa rastilla eikä loppusuoralla, vältettävä rastilla leimasimeen ja rastipukkiin koskemista
 • Maaston ja toimintojen salliessa, lähtöpaikkojen lisäksi myös maalipaikkoja voi olla esimerkiksi kaksi
 • Viestejä voidaan järjestää, kunhan huomioidaan toimintojen riittävä väljyys lähikontaktien välttämiseksi. Riittävistä hajonnoista on huolehdittava.
 • Kaikkien ikäsarjojen järjestäminen on mahdollista.